Over ons

Op deze pagina kun je iets kwijt over jezelf en jouw bedrijf. Wij zullen hier ook wat meer over onszelf vertellen.

Over ons...

Wij zijn Laura & Ingrid. Sinds wij begonnen met VirtualFlow hebben wij al meer dan 250 onderneemsters mogen helpen bij het (verder) opbouwen van hun online onderneming. Via-via kregen wij steeds meer aanvragen en al snel ontstond er een wachtlijst. Op een gegeven moment zelfs zo lang dat wij ‘Nee’ moesten zeggen tegen aanvragen voor Websites & Online Leeromgevingen. Dat kon en moest anders! Onze kennis was blijkbaar hard nodig, maar we konden niet iedereen zelf helpen. Daarom startten wij anderhalf jaar geleden een opleiding voor VA’s waar wij onze technische kennis met hen deelden. De eerste 2 groepen van 10 VA’s zaten beide binnen 1 dag vol!

Eind vorig jaar zijn wij daarnaast ook het Flow Websites Platform gestart. Een platform waar wij vrouwelijke ondernemers leren hoe ze zelf hun website kunnen bouwen. Met onze hulp én onze software. En waar wij alle lastige techniek uit handen nemen zodat zij zich kunnen concentreren op de content. Zó tof dat we nu veel sneller, veel meer mensen kunnen helpen aan een flexibele en technisch goede website of academie!

De laatste uitbreiding van ons aanbod was de Tools, Tips & Trends Community! In deze community delen wij al onze technische kennis en trends die wij (met name in Amerika) ontdekken. Het is dé Community voor Online Ondernemers die voorop willen lopen voor wat betreft Online kansen en technische mogelijkheden! Als je ervoor kiest om met ons jouw Academie te bouwen krijg je hier ook gratis toegang toe!

En nu komt daar dus ons platform voor Online Leeromgevingen bij! Na deze pilot zullen wij het maken van deze leeromgevingen vast aan ons aanbod toevoegen. Zo kunnen wij toch heel veel ondernemers helpen aan een technisch goede én flexibele website of leeromgeving! 

Laura Jacob
Ingrid Staal

Anderen over werken met ons...

Eind vorig jaar startten wij ook een online programma. Toen voor het maken van 'gewone' websites. Hieronder lees je de reacties van een aantal van onze deelnemers. Op deze plek zet jij zelf natuurlijk ook referenties van jouw deelnemers. Je hoeft alleen de teksten aan te passen en de foto's te vervangen!

Het heeft me een fantastische website opgeleverd en het zelfvertrouwen dat ik ook precies weet hoe ik hem zelf kan veranderen omdat ik hem zelf heb gebouwd. En natuurlijk met ontzettende hulp van Laura en Ingrid. Maar dat ik het zelf kan en dat ik elke verandering zelf kan doorvoeren.
Lisette Grift
Effe resette met Lisette
Het fijne aan het programma is dat er iedere week een les vrij komt, waardoor je niet vanaf het begin af aan al een hele overload aan lessen hebt. En alles zo mooi uitgelegd met videofilmpjes. Voor een digibeet als ik is dat superfijn. Je kunt stap voor stap doen wat er gezegd en uitgelegd wordt.
Marion van Waard
Zuiver Gezonder
Ik raad het traject van Laura en Ingrid aan iedereen aan die eenvoudig en snel zelf een website wil bouwen. Die zich geen zorgen wil maken over back-ups, plug-ins en andere technische dingen. Die het fijn vindt om in een geweldige community te zitten en van elkaar te leren en elkaar te inspireren.
Liesbeth de Korte
VA Bene Support
Het is zo leuk om het zelf te kunnen maken, maar dan wel dingen te kunnen vragen waardoor je weer verder kunt. Ik kan me ook voorstellen dat als ik de websites van de andere deelnemers heb gezien dat ik dan ook weer op nieuwe ideeën kom. Maar dan weet ik nu dat ik het zelf aan kan passen.
Margreeth van Dijk
Bureau Goed Getikt

Maak jij, samen met ons, jouw Academie?

Heb jij op dit moment een leeromgeving? Maar ben je niet tevreden over alle technische- of automatiseringsmogelijkheden? Of heb je nog geen leeromgeving, maar wil je graag direct aan de slag met de beste alles-in-1 oplossing voor Online Ondernemers? Dan is dit de academie voor jou! Je krijgt van ons een omgeving die wij al helemaal inrichten naar jouw wensen en die eruit ziet zoals deze. Je hoeft zelf alleen nog jouw content hoeft toe te voegen. Wil je hier meer over weten? Klik dan op de knop hieronder!