Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Start nu!

Heb jij interesse in deze Academie?

Wij helpen je heel graag met het bouwen / inrichten van jouw eigen leeromgeving!

De basisopzet van deze demo-academie, inclusief de vaste pagina’s die daarvoor nodig zijn, zetten wij voor jou klaar in jouw academie. Wij zorgen er dan ook voor dat alles al helemaal is voorzien van jouw kleuren, lettertypes & logo! Jij hoeft vervolgens alleen de informatie op de pagina’s aan te passen en de content in de lessen te zetten. Alle informatie over hoe je dat doet vind je terug in korte, praktische video’s waarin wij je stap voor stap meenemen!

Maar er komt ook een complete extra cursus over het maken van jouw content. Een cursus die antwoord geeft op vragen als;  Hoe neem ik mijn video’s op? Hoe maak ik daar audio’s van? Hoe maak ik een mock-up van een E-book? Hoe verklein ik een PDF. Kortom; alles wat ook komt kijken bij het maken van een Online Leeromgeving! Wil je meer lezen over onze Flow Academies? Dan kan dat hier!

Ben je VA? En wil jij deze academies ook leren bouwen voor jouw klanten? Dat kan! Speciaal voor VA’s hebben wij een opleiding waarin je zowel toegang krijgt tot onze gewone lessen áls tot een aantal verdiepende lessen en masterclasses speciaal voor VA’s! Hier vind je alles over de opleiding!