Alle Cursussen

Hieronder vind je de verschillende voorbeeldcursussen. De eerste cursus is 'Open' en kun je dus gewoon zo bekijken. Hier zie je ook gelijk een voorbeeld van een mogelijke indeling van de lessen. Voor de 'Gratis' cursus moet je je registeren met een mailadres. Dit is vooral om te laten zien hoe dat werkt. Klik binnen die cursus maar eens op 'registreren' om de pop-up te zien die dan verschijnt ツ

Gratis

Automatiseren met Flow (Open)

Hier vind je alles over koppelingen en de nieuwste ingebouwde technieken.

Start Nu!

Jouw Flow Academie!

Interesse in deze academie? Hier lees je hoe het traject eruit ziet!

Gratis

Verkopen met Flow (Gratis)

Hoe zet je de techniek in om te verkopen vanuit Flow.

Leuke reacties die wij hebben gekregen...

Eind vorig jaar startte wij ook een pilot. Toen voor het maken van 'gewone' websites. Hieronder lees je de reacties van een aantal van onze deelnemers. Op deze plek zet jij zelf natuurlijk ook referenties van jouw deelnemers. Je hoeft alleen de teksten aan te passen en de foto's te vervangen!

Het heeft me een fantastische website opgeleverd en het zelfvertrouwen dat ik ook precies weet hoe ik hem zelf kan veranderen omdat ik hem zelf heb gebouwd. En natuurlijk met ontzettende hulp van Laura en Ingrid. Maar dat ik het zelf kan en dat ik elke verandering zelf kan doorvoeren.
Lisette Grift
Effe resette met Lisette
Het fijne aan het programma is dat er iedere week een les vrij komt, waardoor je niet vanaf het begin af aan al een hele overload aan lessen hebt. En alles zo mooi uitgelegd met videofilmpjes. Voor een digibeet als ik is dat superfijn. Je kunt stap voor stap doen wat er gezegd en uitgelegd wordt.
Marion van Waard
Zuiver Gezonder
Ik raad het traject van Laura en Ingrid aan iedereen aan die eenvoudig en snel zelf een website wil bouwen. Die zich geen zorgen wil maken over back-ups, plug-ins en andere technische dingen. Die het fijn vindt om in een geweldige community te zitten en van elkaar te leren en elkaar te inspireren.
Liesbeth de Korte
VA Bene Support
Het is zo leuk om het zelf te kunnen maken, maar dan wel dingen te kunnen vragen waardoor je weer verder kunt. Ik kan me ook voorstellen dat als ik de websites van de andere deelnemers heb gezien dat ik dan ook weer op nieuwe ideeën kom. Maar dan weet ik nu dat ik het zelf aan kan passen.
Margreeth van Dijk
Bureau Goed Getikt

Maak jij, samen met ons, jouw Academie?

Heb jij op dit moment een leeromgeving? Maar ben je niet tevreden over alle technische- of automatiseringsmogelijkheden? Of heb je nog geen leeromgeving, maar wil je graag direct aan de slag met de beste alles-in-1 oplossing voor Online Ondernemers? Dan is dit de academie voor jou! Je krijgt van ons een omgeving die wij al helemaal inrichten naar jouw wensen en die eruit ziet zoals deze. Je hoeft zelf alleen nog jouw content hoeft toe te voegen. Wil je hier meer over weten? Klik dan op de knop hieronder!